23. stu 2015.

Veliko AVON darivanje



Nadam se da niste pomislili da smo završili s darivanjima, jer moj blogorođendan nikako nije mogao proći bez mog dugogodišnjeg partnera: Avona. Avon me zaista uvijek vjerno prati i spremno uskače na sve moje zahtjeve i veliko mu hvala na tome! Kao i uvijek, ni ovaj put nisu škrtarili i za vas su pripremili 3 genijalna poklon paketa.

Avon je mnogima omiljeni kozmetički brend koji svakog dana ima sve više i više kupaca. Želite li biti jedan od njih dovoljno je potražiti svoju Avon Lady i svaka 3 tjedna vas čeka novi katalog  prepun novosti i akcija. Za aktualne informacije pratite Avon Facebook stranicu!

U Avon darivanju vas očekuju ova 3 poklona!


Avon Advance Techniques Absolute perfecion BB tretman za kosu, Avon Advance Techniques Absolute perfecion BB maska za kosu, Anew Absolute even korektor za podočnjake i kemijska olovka iz linije Roza vrpca.


Big & False lash maskaru (black), Magic effects lak za nokte (beautiful blue), Ultra colour ruž za usne (Golden nude) i genijalne rukavice za jaču polovicu koje kada se spoje čine brkove.


Perceive Oasis parfem, Luxe silicon foundation (beige linen), Shimmer glow dust (natural shimmer) i Color trend shimmer tips maskara (gold foil) i  kemijska olovka iz linije Roza vrpca.

Pravila su kao i uvijek jednostavna.

  1.  Odaberite jedan od načina na koji me pratite: GFC, Bloglovin, Instagram ili Facebook
  2.  Ispunite formu (dozvoljeno je sudjelovati samo jednom)
  3.  Darivanje traje od 23.11-27.11. do 23:59
  4.  Pobjednike ću izabrati putem random.org
  5.  Darivanje je otvoreno za čitatelje s područja Republike Hrvatske
  6.  Pobjednici moraju odgovoriti na mail u roku od 48 sati u suprotnom biram nove/og  pobjednicu/ke


Sretno svima!
Paketi idu: 
1. Valentina H.
2. anja.kn
3. Barbara P.


Mail je poslan svima i ukliko pobjednica ne odgovori u roku od 48 sati biram novu!
Love,
Ana

Broj komentara: 8: