14. sij 2016.

Bio – Oil ulje


Ponekad neke proizvode tako ružno zanemarujem. Npr. Bio – Oil ulje, prvo mije mjesecima stajalo na polici i čekalo da ga počnem koristiti. Nakon što me suha kožica oko noktiju natjerala da ga počnem koristiti postao je moj favorit i svakodnevni suputnik.

Prvi puta u životu u životu odlučila sam biti uporna s njegom zanoktica. Gotovo 2 tjedna sam umasiravala ulje u nokte i zanoktice, ponekad i nekoliko puta dnevno. Redovito radila manikuru i rezultati nisu izostali. S vremenom su moji nokti postali za pokazivanje i prestala sam ih skrivati. A kada sam shvatila da ovo zaista funkcionira, odlučila sam koristiti ulje i za druge dijelove tijela.
Prvi na redu su bili suhi laktovi i pokazalo se odličnim. Zatim lice, navečer umjesto kreme stavila bi ulje i umasirala. Koža je ujutro bila glatka i nahranjena. Nerijetko sam ostatkom ulja s ruku namazala i usne. Sada je ulje unaprijeđeno za borbu protiv strija te ga redovito nanosim na trbuh. Za sada nisam imala naznake strija.


Ovo ulje mi je postalo toliko drago da sam ga prelila čak i u malu bočicu ne bi li ga imala stalno pri ruci. Važno je napomenuti da je potrebna zaista mala količina ovog proizvoda tako da će vam 60 ml, koliko je u bočici, biti dovoljno za korištenje mjesecima. Tekstura je iznimno tekuća pa treba biti oprezan s količinom proizvoda prilikom nanošenja na kožu. Bio – Oil ne pokazuje instant rezultate, već djeluje dubinski i polako obavlja kožu. Vani je ovo ulje iznimno hvaljeno i potpuno mi je jasno zbog čega, zaista vrijedi svake lipe jer potpuno opravdava sve što obećaje.

Ambalaža je plastična, prozirna, sasvim prosječna. Prednost ovakve ambalaže je što ćete u svakom trenutku moći vidjeti količinu proizvoda koje imate i na vrijeme kupiti novu bočicu. Miris je prirodan, osjeća se bogatstvo ulja, ali vrlo brzo ishlapi pa nema bojazni da će vas iritirati.

Bio – Oil možete kupiti u ljekarnama ili dm-u po cijeni od 90-ak kn. Nakon otvaranja vrijedi sljedećih 36 mjeseci!   

Ovo ulje je promijenilo moj stav prema uljima. Nekako sam ih se bojala i nisam ih smatrala prikladnima za svoju mješovitu kožu. Totalno me razuvjerio i zato ne čudi da je ušao u moje favorite 2015.g. 

Sastav ulja pronađite ovdje, a primjenu ovdje.

*PR uzorak

Jeste li isprobali Bio - Oil ulje?

Love,

Ana

Broj komentara: 8:

  1. OK, nakon ove recenzije ovo ulje sve više i više želim :) Baš kako je zima, radijatori i suhi zrak mislim da bi bio odlično.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Odlično je u borbi protiv suhe kože, ali svakako prostor hidratiziraj zdjelicom vode na radijatoru.

      Izbriši
  2. Meni je ovo ulje bilo spas u trudnoci. Niti jednu strijicu nisam dobila a postojece mi je cak i smanjio, ukljucujuci i oziljak od carskog reza. Zaista odlicno ulje!!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Odlično za znati da je djelotvorno i na već postojeće ili nove ožiljke! Hvala ti!

      Izbriši
  3. Zanimljivo kako se nisi osvrnula na sastav jer ovo nije prirodno ulje i kao takvo ne može imati prirodan miris.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Stavila sam link na sastav. Meni vuče miris na prirodno.

      Izbriši
  4. vidjela sam reklame za njega na stranim televizijama, spominjali su strije i oziljke. ali nisam znala da se moze koristiti za siroku upotrebu, zainteresirala si me :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da je recenzija bila od pomoći :-)

      Izbriši